l


Mexicaanse landschap decoratieBij een Mexicaanse Fiësta draait alles om kleur! Naast de nationale kleuren rood, groen en wit van Mexico, is de volgende stap het kiezen van een palet aan dominante kleuren voor uw evenement.
Laat u inspireren door het Mexicaanse landschap, met het hele jaar bloeiende bloemen, kleurrijke Mexicaanse tegels en kleding, of gewoon de kleurvariaties in een Mexicaanse deken. Laat het décor over aan ons als professionals. Wij zorgen voor een compleet Mexicaans décor voor uw feest!

Bienvenido! Entree en foyer: Maak een geweldige eerste indruk en zet de toon voor uw evenement met onze gastvrije, kleurrijke entree:
- Wij bekleden uw loopbrug met gekleurde linten of stroken stof op staken
- Wij flankeren de voordeur met chili peper ristra’s en/of sombrero’s
- Rode, witte en groene gors op het hek en/of de veranda
- Omwikkelde balusters, kolommen, hekstijlen, rails en boomstammen in stoffen stroken met verschillende feestkleuren
- Een Mexicaanse vlag of banner boven de voordeur
- Bomen en loopbrug met hangende, gekleurde theelichtlantaarns of lichtslingers

en natuurlijk nog veel meer, zoals: sombrero’s, cactussen, Azteekse zonnen, piñatas, ezels, Taco’s, Maracas, Tequila, keramische potten, Margarita’s, Mexicaanse poppen, papieren bloemen, Sarape’s, een Mariachi-band, suikerschedels, Chilipepers, Gekko's, Papel picado, gitaren, koeienschedels, Mexicaanse vlaggen, Charro-cowboys, papegaaien, Azteekse tempels, Corona, raffia parasols en nog veel meer!

Als u verlangt naar de stranden van Cancun in Mexico of een bezoek wiltbrengen aan de bezienswaardigheden van Cuernavaca of Oaxaca, een figuratieve rit wil maken ten zuiden van de grens met een feest met een Mexicaans Fiësta-thema... Wij zijn er om uw creatieve sappen te laten stromen, zodat u een leuk en gedenkwaardig evenement voor uzelf en uw gasten kunt organiseren.
Neem contact met ons voor decoratie, entertainment en eventueel zelfs een Mexicaanse foodtruck!

Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com
Mexicaanse landschap decoratie Mexicaanse landschap decoratie

Mexicaanse landschap decoratie Mexicaanse landschap decoratie

Mexicaanse landschap decoratie Mexicaanse landschap decoratie

Mexicaanse landschap decoratie Mariachi muziek Mexicaanse dans
Mexicaanse landschap decoratie
Mexicaanse landschap decoratie Mexicaanse parade acts Looporkest, akoestisch
Mexicaanse landschap decoratie
Mexicaanse landschap decoratie Indianen show en dans Indianen ontvangst Indiannen en Mexicaanse Dj
Mexicaanse landschap decoratie
Mexicaanse landschap decoratie Mariachi serenade Reklame, promotie Mexicaanse landschap decoratie
Mexicaanse landschap decoratie

Wat kunt u bij ons bestellen?

Gezellige Mariachi livemuziek, met of zonder danseressen
Mexicaanse muziek is… altijd genieten! Sluit je ogen en luister naar de Mariachi’s uit het zonnige Mexico!
Vanaf één muzikant in een traditioneel Mexicaans kostuum tot een complete band, met alles erop en eraan!
U kunt kiezen: onze klassieke Mariachi groep, Mariaci del Caribe, een groep Mariachi vrouwen, Mariachi Mujer, of de “Pink Mariachi” ©, al dan niet vergezeld van danseressen.
Geschikt voor avondvullende optredens, maar ook voor een Mariachi serenade; voor kleine en grote feesten, voor parades en promoties in winkelcentra!


Mexicaanse danseressen voor allerlei Mexicaanse dansshows
Geniet van dans uit de verschillende windstreken van Mexico: Ciapas, Veracruz, Jalisco, enz. Allemaal met hun bijzondere kleding, muziek en tradities! Onze dansgroep is beschikbaar van één tot 20 danseressen. Door de mooie choreografieën en originele kostuums is onze dansgroep écht een aanrader! Ook voor grappige en leerzame dansworkshops op feesten! Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentrum promoties!


Maya, Inka en Azteka dansers en muzikanten
Spaanse dansen uit vroeger tijden zijn een uniek spektakel! Stelt u zich eens voor: op uw feest of evenement een ontvangst door Maya-koningen en -krijgers, tevens muzikanten, en later een spectaculaire Maya vuurdansshow, Inca-danseressen; kortom een mysterieus spektakel, met de mooiste kostuums. Een waar Zuid-Amerikaans indianenfeest! Ook voor een meet-and-greet met slangen en indianen! Optredens en foto’s met bijzondere rimboeslangen. Geschikt voor kleine en grote feesten, voor parades en winkelcentra promotie!

Pink Mariachi’s ©
“Pink Mariachi’s” is een Mariachi-duo dat bestaat uit Mariana Castellanos en Laura Rivas. Zij spelen 1 x 30 min. muziek (akoestisch of versterkt) en dansen 2 x 10 min. diverse Mexicaanse dansen (Jalisco, Veracruz en andere dansen op verzoek). Dit veelzijdige Mexicaanse muziek duo is beschikbaar voor alle denkbare soorten events. Ze zijn heel gewild bij (roze) babyshowers, gay weddings en alle andere thema's met een ‘roze’ tintje zoals een "Pink Party".

Mexicaans eten en drinken
Onze Mexicaanse cateringservice is erg flexibel en bijna aan elk budget aan te passen. Voor simpele koude of warme hapjes, maar ook voor een uitgebreid diner staan wij tot uw beschikking met onze leuke, originele foodtruck. Originele Mexicaanse catering vindt u bij ons! Van nacho’s met guacamole en taco's en fajita's (de Nederlandse favorieten) tot tamale’s en mole, en niet te vergeten de mojito's, margarita's en pina colada's! Van een foodtruck tot een compleet Mexicaans pleintje met slingers en gezellige muziek, u kunt op ons rekenen!

Mexicaanse decoratie
Bent u op zoek naar leuke, authentieke decoratie, kledingverhuur, piñatas (op bestelling alle soorten en maten mogelijk), poncho's, sarape's en Calavera’s? Vraag bij ons een offerte aan, want vanaf 5 acts is de decoratie gratis!

Ga naar onze "prijzenpagina" voor meer informatie over de prijzen en de samen te stellen pakketten: thema-feest-mexicaans.nl
Ga naar onze pagina "vorige feesten; foto’s en referenties" om foto’s van vorige feesten te zien: themafeest-mexico.nl
Bewonder onze video’s op onze videopagina: http://www.todolatino.nl/video/mexicaanse-muziek.html
Zie al onze artiesten, acts en diensten op deze pagina: Alle Mexicaanse acts op rij - mariachiband.nl


Meer acts, prijzen, pakket kortingen en verdere uitleg vind je op

Prijzen Mariachi, danseressen foodtruck, decoratie
Contact vanuit Nederland

Tel: 0320 769037
Mobiel: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands

Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525 Laura Rivas
E-mail: mexicaansefeest@gmail.com


BETALINGEN:
Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen.

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?

Mexicaanse landschap decoratie Mexicaans Dj en Licht Eten, drinken, foodtruck Mexicaans decor en pinata's
Mexicaanse landschap decoratie
Mexicaanse landschap decoratie Mojito on tour cocktailman cocktailbar Themafeest Mexicaans Salma Hayek act
Mexicaanse landschap decoratie
Mexicaanse landschap decoratie Mexicaanse landschap decoratie Mexicaanse zangeres
Mexicaanse landschap decoratie
Mexicaanse landschap decoratie Alle mexicaans dansshows Mexicaans fotograaf Ontvangst en hosting Azteka Maya Vuurshow
Mexicaanse landschap decoratie
Mexicaanse landschap decoratie Eezeltje te huur Mixt latin show Mexicaanse workshops Drummers, drumband Indianen en slangen Dia de los likmuertos
Mexicaanse landschap decoratie

Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Mexicaanse landschap decoratie
Mexicaanse landschap decoratie

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Edingen Eeklo Eupen Fleurus Florenville Fontaine-l'Evêque Fosses-la-Ville Geel Geldenaken Gembloers Genepiën Genk Gent Geraardsbergen Gistel 's-Gravenbrakel Halen Halle Hamont-Achel Hannuit Harelbeke Hasselt Herentals

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de Mexicaanse muziek vindt u HIER.


Copyright ©2018 AstroCat. All rights reserved.